Shorty and the Blond & DJ
Wat voor feest dan ook!

Met trots kunnen wij u zeggen dat deze zangers écht de allerleukste aanvulling zijn voor uw feest. Het enthousiasme waarmee zij muziek maken is aanstekelijk en dit stralen ze uit van top tot teen. Shorty and the Blond is een combinatie van DJ met vocals!

Wim 60 jaar

Het weer tijd om een feestje te bouwen. We hebben nog nooit zo vroeg de dansvloer zo vol gehad! We gingen nog maar net los in Restaurant De Gouden Leeuw, of ze stonden er al. En ze bleven ook lekker staan! Tenzij we te hippe nummers speelden dan… Maar dat geeft niet want laat dat nou net het mooie zijn van Shorty and the Blond; wij passen ons heel makkelijk aan. Het werd dus een avond vol golden oldies en Nederlandstalig en, geloof het of niet, de dames en heren stonden werkelijk springend op de dansvloer bij Anita Meijer, Hazes en Frans Bauer.

De reden van dit feestje was dat Wim 60 is geworden en dat heeft hij zeker goed gevierd. Wat een gezellige vrienden en familie zeg. Daar mag je trots op zijn Wim! Proost en op de volgende 60! Weer met SatB?

Shorty&TheBlond-Wedding-97kl

Verjaardag Sandra 50 jaar

2_2Shorty and the Blond waren uitgenodigd om de 50e verjaardag van Sandra muzikaal op te leuken! Een surprise party, georganiseerd door haar lieve familie. Wat een feest! Tot in de kleine uurtjes is er heerlijk geborreld en gedanst in een super leuke locatie in Vijfhuizen: Het Graanpakhuis. Toevallig was een van de bardames ook Sandra genaamd. Toeval bestaat niet! DJ Patrick heeft lekker staan draaien, wij lekker staan zingen en Sandra, Tess, Ruby en de rest van haar familie en vrienden lekker staan swingen!

Wij hopen dat Sandra de ‘upgrade’ naar versie 5.0 goed heeft doorstaan. Op naar de 6.0, wij zijn dan graag weer van de partij!

2_3 2_1

Bedrijfsfeest ITS Foil

3_3Wij mochten het bedrijfsfeest van ITS Foil muzikaal komen opleuken. Mocht je je afvragen waar je aluminium folie in de keuken nou eigenlijk vandaan komt, nou, daar vandaan dus! Een enorm bedrijf met duidelijk een goede sfeer onder de werknemers. Dat blijkt ook wel uit de voorzieningen in het pand, waaronder de feestzaal. Doordeweeks ook wel gebruikt voor de team bespreking, maar op zijn tijd wordt hier goed gefeest. De zaal is helemaal in jaren ’60 stijl ingericht, met alle belangrijke voorzieningen: pooltafel, flipperkast, bar, licht- en geluidsinstallatie EN ingebouwde barbecue! Die laatste werd uiteraard goed gebruik van gemaakt.

We hebben deze avond van alles laten horen en gelukkig hadden we nog een polonaise te pakken tijdens de Hollandse hits.
3_2
Michiel wilde ook nog even een liedje zingen en Danielle heeft ook nog het laatste deel van de avond meegepakt. Mike had het een en het ander georganiseerd deze avond en dat pakte allemaal goed uit..behalve dan de BBQ rook die nu nog in onze kleren zit.
3_1
Het bier vloeide rijkelijk en tegen het einde was het toch moeilijk afscheid nemen, in het bijzonder van onze DJ Maurice, die zoals altijd lekker de nummers in elkaar mixte.

ITS Foil; bedankt voor het uitnodigen van Shorty and the Blond. Wij hopen jullie een volgende keer weer te zien!

3_4

Bruiloft Natasha en Aran

Shorty and the Blond mochten samen met ZangerDJ.nl de muzikale bijdrage verzorgen op de bruiloft van Aran en Natasha.

Het was een prachtige avond en het feest werd gehouden op een een supermooie locatie De Grote Hoeve. Een knusse boerderij met een prachtige tuin waar nog tot in de late uurtjes lekker is geborreld. Maar natuurlijk is er ook flink gefeest! Er waren ook Letlandse gasten aanwezig, wij vermoeden dankzij Natasha haar roots, speciaal overgekomen voor de bruiloft! Wat waren we onder de indruk van de “dans” kwaliteiten van deze gasten zeg! Maar gelukkig is ook ‘gewoon’ de polonaise ingezet, van de feestzaal tot in de tuin en weer terug.

Wij hopen dat het voor jullie een onvergetelijke dag en avond is geweest en dat jullie (net als wij) heerlijk hebben genoten van de vakantie! Heel veel geluk samen!

Optreden bij de Hartstichting

We zeggen wel vaker dat we op een bijzondere locatie komen enzo… en dat we nog noooooit zo’n feestende massa hebben gezien… maar dit optreden oversteeg echt alles. Het ging helemaal los in De Duiventil in Nunspeet. Hartstichting | Shorty and the Blond DJ

Shorty and the Blond mochten samen met DJ Alex optreden op het openingsfeest van de vakantieweek van 30 jongeren en wat-oudere-jongeren met een aangeboren hartafwijking. Deze vakantieweek werd georganiseerd door de hartstichting. 30 begeleiders (vrijwilligers!) waren ook aanwezig en samen vierden zij de jaarlijkse vakantieweek. Elk jaar trappen ze dit af met een feest en dit jaar mochten wij de muzikale bijdrage leveren.

Wat een enthousiasme! Ons publiek was voornamelijk geïnteresseerd in het Hollandse repertoire en dat werd ook uit volle borst meegezongen. Jan Smit, Gerard Joling, Wolter Kroes, Marco Borsato en Frans Duijts waren de toppers van de avond.

We zijn overladen met lieve complimenten, knuffels en kusjes en wij hopen dat de rest van de week net zo leuk was als deze zondag avond. Bekijk de film van het optreden voor een impressie…Bedankt lieverds!
We komen graag nog een keer terug!

Hartstichting | Shorty and the Blond DJ

Camping Betuwe

Op campingfeestjes komen wij toch ook graag. Gelukkig hadden we er deze zomer weer eentje op Camping de Betuwe in Kesteren.
Elke zaterdag avond wordt op deze camping  gefeest en voor afgelopen zaterdag waren daarvoor Shorty and the Blond van de partij met DJ Maurice.

Geen bruidsjurken of iemand bijzonder die in het middelpunt staat maar gewoon lekker feesten met gezellige mensen die op vakantie zijn in ons prachtige landje. En wat was het gezellig!Camping Betuwe | Shorty and the Blond DJ Zanger Zangeres

We hebben ons hele Nederlandstalige repertoire uit de kast getrokken waarbij de polonaise en handjes in de lucht niet ontbraken.
De twee grote pooltafels werden als danspodium gebruikt (en zo hadden Shorty en de Blond ook eens een pooltafel-privé podium ).

Jong en oud stond tot het einde van de avond op de dansvloer. We weten zeker dat iedereen nog na-springend terug naar de caravan of tent is gegaan met Wildstylez en Wake me up dreunend in de oren.
We zien jullie graag een volgende keer!

Camping Betuwe | Shorty and the Blond DJ Zanger Zangeres Camping Betuwe | Shorty and the Blond DJ Zanger Zangeres

Leon 40 jaar!

Wat was het een heerlijke, zomerse, zwoele avond die vierde juli. Een avond om nog vaak aan terug te denken. Leon werd 40 jaar en wilde dit (terecht) groots vieren. Het moest feest worden en ja, wie kan je dan beter boeken dan Shorty and the Blond! De locatie was super, namelijk op zijn eigen boerderij in Zeewolde.

Leon 40 Jaar | Shorty and the Blond | DJ zanger en zangeres

Met de eerste buurtjes op een kilometer afstand hoefden we ons om het geluid geen zorgen te maken toen Leon aangaf het feest buiten te willen houden. Wat fantastisch zo buiten optreden en wat een feest met een super gezellige club familie en vrienden.

Leon 40 Jaar | Shorty and the Blond | DJ zanger en zangeresAangezien ‘The Blond’ ook aanwezig mocht zijn op het huwelijk van Leon met Hilda vonden we het leuk om af te trappen met de toenmalige openingsdans: Los van de grond. Op speciaal verzoek van Leon heeft Karen nog het mooie maar ook tranentrekkende Hallelujah (Lisa-versie) ten gehore gebracht. Daarna was het alleen nog maar tijd voor feest tot in de kleine uurtjes onder de sterren. Van de polonaise tot de 90s hardcore, alle dans- en muziekstijlen kwamen weer voorbij!

Leon 40 Jaar | Shorty and the Blond | DJ zanger en zangeres Leon 40 Jaar | Shorty and the Blond | DJ zanger en zangeres

Bruiloft Rob en Linda

Shorty and the Blond wren, samen met DJ Alex van ZangerDJ.nl, te vinden in Aarle-Rixtel. Dit is de locatie waar de bruiloft van Rob en Linda werd gehouden. Wat werden we, na de rit langs het kanaal, zeer aangenaam verrast door de prachtige locatie De Couwenberg. We werden ontvangen door het vriendelijke personeel, het prachtige bruidspaar en natuurlijk de gezellige gasten!

Als verrassing voor de daggasten hadden Linda en Rob een eigen tekst geschreven op het lied: ‘iedereen is van de wereld’. Deze hebben wij na afloop van het diner voor ze gezongen. Het zou zomaar een hit kunnen worden!

Bruiloft Rob en Linda | DJ zanger en zangeres | Shorty and the BlondNa het diner begon het feest met een prachtig filmpje die een mooie indruk gaf van de hele dag. Zo kregen ook de gasten die er niet bij waren een mooie impressie van de huwelijksdag. Daarna werd er nog heerlijk genoten in de mooie tuin van het prachtige weer en het goud-gele gerstenat. De sfeer zat er al snel goed in en we gingen van het roeien zo door in de polonaise, de twist en uiteraard het ‘hakken’ op de happy hardcore. Ook was er tussendoor een bijzondere “Sieneke” act en was er tijd voor romantiek met een paar heerlijke ballads.

Rob en Linda, wij wensen jullie gezin heel veel liefde en geluk.

Bedankt voor het uitnodigen van Shorty and the Blond!

Trouwerij Rudolph en Simone

Wat komen wij toch op bijzondere plekjes! Shorty and the Blond waren uitgenodigd op de bruiloft van Rudolph en Simone. Zij hadden een prachtige locatie uitgekozen voor deze bijzondere dag, namelijk Kasteel Hoekelum in Bennekom.

Alle gasten stonden bij het begin van het feest klaar met een roos voor het bruidspaar. Wij begonnen met een rustige eerste set. Rudolph en Simone haalden bij de gasten de roos op en hierdoor had het bruidspaar de volle aandacht voor iedereen.

Trouwerij Rudolph en Simone | DJ zanger en zangeres | Shorty and the blond Toen het officiële gedeelte voorbij was werd het tijd voor feest. Van de nieuwste hits “Parijs” tot de klassieker “Relight my fire”, het maakte deze gasten niet uit. Jong en oud stonden te springen op ‘Wake me up’ en nadat het bruidspaar vaarwel had gedanst op ‘Dansen aan zee’ van Bløf werd er nog eens flink los gegaan op echte ouderwetse 90’s happy hardcore.

Het was weer een mooi feest. Rudolph en Simone, namens DJ Alex en Shorty and the Blond heel veel geluk samen!

Bruiloft Jan en Angelique

Shorty and the Blond waren uitgenodigd om te komen spelen op de bruiloft van Jan en Angelique.

Bruiloft Jan en Angelique | Shorty and the Blond | DJ Zanger en ZangeresHet feest vond plaats in De Koningshof op Urk. Na de superleuke openingsdans zijn we los gegaan en dat is eigenlijk niet meer opgehouden. Er was zelfs nog een “sexy” surprise dans van Angelique en haar vriendinnen.

Wat een sfeertje en gezelligheid. We hebben samen met DJ Maurice ingespeeld op de “feel” van het publiek en dat is naar het zien en horen van de vele reacties goed gelukt. Uiteraard mocht ook het fantastische nummer van “Vrouwkes” niet ontbreken.

Bruiloft Jan en Angelique | Shorty and the Blond | DJ Zanger en ZangeresJan en Angelique, wij wensen jullie heel veel geluk samen. Bedankt voor het uitnodigen van Shorty and the Blond.

40 jarig jubileum Camping Arlerstrand Putten

Wat een verassing toen wij aankwamen op de camping Arlerstrand in Putten, daar is het goed vertoeven! Prachtig hoe al deze “villa’s” rondom de plas zijn gelegen, allemaal met eigen steiger.

Wij zagen het al helemaal voor ons om daar eens een lekker weekje te verblijven. Dit recreatie gebied had een 40-jarig jubileum te vieren en daarom waren al de hele dag allerlei activiteiten georganiseerd.

Toen we aankwamen zat de stemming er al lekker in en na de kinderdisco was het dan tijd voor de ‘grote-mensen-disco’ met Shorty and the Blond en DJ Alex (zangerDJ.nl).

Arlerstrand Putten | DJ zanger en zangeres | Shorty and the BlondVele bewoners van de camping kwamen langs en de borrels smaakten een ieder goed! We hebben lekker staan zingen, feesten en dansen tussen de gasten. Jong en oud was goed vertegenwoordigd en schroomden niet om zelf nog even de microfoon in de hand te nemen. Een mooie beloning voor ons voor deze avond waren natuurlijk de zelfgemaakte tekeningen van een paar lieve jonge meiden. Wij willen de organisatie van dit 40-jarig jubileum van Recreatievereniging Arlerstrand hartelijk danken voor het uitnodigen van Shorty and the Blond! Tot een volgende keer!

Bruiloft Kristel en Joost

Shorty and the Blond waren uitgenodigd om op de bruiloft van Joost en Kristel te komen spelen. De locatie was De Mispelhoef in Eindhoven.

Wat een gaaf feest! Het weer was prachtig en de gasten waren in een uitstekende stemming. Iedereen heeft de hele avond lekker staan dansen en meezingen op onze liedjes. DJ Maurice van DML Sound had zijn trompet mee en draaide en speelde fantastische tunes.

Bruiloft Kristel en Joost | DJ zanger en zangeres | Shorty and the BlondHet grootste deel van de gasten waren echte Brabo’s dus de nodige carnaval hits mochten natuurlijk niet ontbreken. Wij zitten er aan te denken om ons repertoire uit te breiden met onder andere deze grote hit. Ook zijn we een half uurtje terug naar de (gabber) 90’s gegaan en stonden alle gasten heerlijk hakkend (en zwetend) uit hun dak te gaan.

Wij hebben een super avond gehad en wij geloven dat dit voor Joost, Kristel en de gasten ook een onvergetelijke avond is geworden!

Kristel en Joost, heel veel geluk samen!

Trouwerij Katinka en Marcus

Shorty and the Blond waren samen met DJ Alex uitgenodigd om op de bruiloft van Katinka en Marcus op te komen treden. Zij hadden een zonnige dag uitgekozen om te trouwen. De feestavond vond plaats op Vakantiepark Eigen Wijze in de plaats Bant. Wat het leuke was aan deze locatie was dat de gasten een huisje op het terrein konden huren en zo dus het feest tot in de late uurtjes mee konden maken. Dat gebeurde dus ook.

Katinka en Marcus hadden een speciale openingsdans ingestudeerd op het nummer Feeling Good van Michael Bublé. Nadat die spanning van ze af was gevallen (haha) werd de dansvloer overgenomen door de gasten. Ook DJ Alex had er zin in. Wake me up van Avicci was een succes, net zoals Rather Be van Clean Bandit.

Trouwerij Katinka en Marcus | Shorty and the Blond | DJ zanger en zangeresKatinka en Marcus waren zelf ook veel op de dansvloer te vinden. De hapjes kwamen voorbij en ook werden er door de gasten nog een paar leuke stukjes opgevoerd (zie de foto’s). All of me van John Legend werd door ons ingezet en dat zorgde voor een lekker romantisch tintje. Ook het oplaten van de wensballonnen was een mooi moment van de avond. Toch gek, maar als zo’n ballon wordt opgelaten sta je voor jezelf ook even stil bij de mooie dingen die je al hebt. Stond er toch ook nog een tafel met zoete snoep… Tja wij hebben het toch vol gehouden om er de eerste 2 uur niet van te snoepen.

Koralen bruiloft Roelof en Harmie

Roelof en Harmie vierden hun ” koralen” bruiloft. En aangezien dat 35 jaar getrouwd zijn betekende, moest dat gevierd worden in 70’s stijl! Als lokatie kozen zij Cafe De Horden in Wijk bij Duurstede.

Bruiloft Roelof en Harmie | DJ zanger en zangeres | Shorty and the BlondRoelof en Harmie zijn hier bekenden en dat voelde voor hun vertrouwd. Daarnaast woonden zij hier in de buurt dus kon men, indien nodig..naar huis rollen..Het is netjes gebleven hoor!

Shorty and the Blond was samen met DJ Maurice van DML Sound van de partij.

Bruiloft Roelof en Harmie | DJ zanger en zangeres | Shorty and the BlondOp verzoek van het bruidspaar draaide DJ Maurice een paar klassiekers uit de jaren 70 (en een beetje uit de 60’s). Van de BeeGees tot The Cats kwam voorbij. De zaal raakte gevuld met gasten die speciaal voor deze avond een te gekke outfit hadden aangetrokken. Toen was het de beurt aan Shorty and the Blond. We opende met “Hoe” van Nielson en Miss Montreal. Hoppa, de stemming zat er meteen in. De voetjes gingen van de vloer. “Leuk dat jullie gewoon tussen het publiek in staan te zingen”  hoorden wij van de gasten terug. Een leuk compliment natuurlijk! Een favoriet van Roelof en Harmie was “De woonboot”  van Stef Ekkel. Op de grond zitten en roeien zo hard je kon was het gevolg.

Roelof en Harmie, wij wensen jullie nog vele gelukkige jaren samen. Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor het uitnodigen van Shorty and the Blond en DJ Maurice!

Bruiloft Roelof en Harmie | DJ zanger en zangeres | Shorty and the Blond

Bruiloft Berdien en Stefan

We wisten eigenlijk tijdens onze kennismaking, een paar maanden geleden, al wel dat de bruiloft van Berdien en Stefan een gezellig feestje zou worden. Wat een gezellig paar!

De locatie van het feest was Vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Hier hebben wij al eens eerder mogen optreden en het was nog steeds net zo leuk daar. De fotograaf was erg creatief. Hij pakte uit door een “hoogwerker” in te schakelen om zo in 1 keer alle gasten op de foto te krijgen!

Nadat we heerlijk hadden gegeten begon de avond met wat bijzondere momenten voor het bruidspaar. De familie van Berdien had een quiz gemaakt (of Stefan wel écht wist wat hij in huis haalde…) en vervolgens werd een nummer gezongen door de vrienden van het bruidspaar.

Bruiloft Berdien en Stefan | DJ zanger en zangeres | Shorty and the BlondDe echte aftrap van het feest was daarna met de openingsdans. Wij hebben al best veel openingsdansen gezien, maar deze was wel heel goed! Berdien en Stefan hebben stijldansen als hobby en dat was te zien! Na deze openingsdans zat de sfeer er tot het einde aan toe geweldig in. De ceremoniemeesters Deborah, Karin en Lennart hebben flink hun best gedaan! Ook de zusjes van Berdien, Rian en Hilde, hebben lekker staan dansen. Kennelijk zit dat dansen wel goed in die familie 🙂

Berdien en Stefan, heel veel geluk samen en bedankt voor het uitnodigen van Shorty and the Blond op jullie huwelijk!

Bruiloft Stefan en Mariëlle

Nadat we Stefan en Mariëlle vorig jaar persoonlijk hadden ontmoet om de bruiloft door te nemen, was het dan nu eindelijk zover. Het feest vond plaats in een flinke zaal in de Vijverhoeve in Zwolle.

Het was vanaf het begin gezellig. Familie en vrienden zaten lekker te kletsen met koffie en gebak erbij, ze hadden stukjes voorbereid en genoten zo van de eerste helft van de avond.

Bruiloft Stefan en Marielle | Shorty and the Blond | DJ zanger en zangeresHet feest werd daarna afgetrapt met een openingsdans van het bruidspaar. Wij vinden dat altijd leuk, helemaal als het bruidspaar speciaal voor de gelegenheid op dansles gaat ;). Zag er goed uit hoor!

We hadden steeds een leuke club mensen feestend op de dansvloer. Aan het einde van de avond was iedereen er aan toe om gewoon nog even lekker te kletsen. Een geslaagde avond!

Stefan en Marielle; heel veel geluk samen en bedankt voor het uitnodigen van Shorty and the Blond met DJ Alex!